Life

Karol G anunță un album surpriză

today1 august 2023

Fundal

Mañana Será Bonito (Sezonul Bichota)” de Karol G va fi disponibil pe toate platformele de streaming începând cu 11 august.

Karol G sărbătorește lansarea primului ei turneu pe stadion în Statele Unite cu lansarea unui nou album surpriză intitulat „Mañana Será Bonito (Sezonul Bichota)”, care urmează să sosească pe platformele de streaming în aceeași zi în care drumul ei începe pe 11 august.

Știrile despre „Sezonul Bichota” au fost dezvăluite cu un trailer video de 30 de secunde, în care are în rol principal cântăreața columbiană cu părul roz. Spre sfârșitul clipului, o voce anunță veselă începutul „Sezonului Bichota”.

Sezonul Bichota” va fi lansat în aceeași zi în care Karol își va lansa prima călătorie pe stadion prin SUA. Produs de Live Nation, turneul de șase întâlniri urmează să înceapă pe 11 august la Stadionul Allegiant din Las Vegas și va ajunge. Pasadena, Miami, Houston și Dallas, cu data de încheiere pe 7 septembrie, pe stadionul Metlife din East Rutherford, New Jersey.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

4 zodii care se amuză din orice

Unii oameni nu pot fi serioși nici măcar în situații grele. Ei iau lucrurile cu ușurință, ceea ce le afectează și relațiile. Astfel de oameni sunt capabili să facă pe oricine să râdă cu ușurință. În afară de asta, uneori râd chiar și când nu ar trebui. Nu o fac niciodată intenționat pentru a răni sau a insulta pe cineva, sunt doar oameni care nu pot fi serioși mult timp. […]

today1 august 2023

0%