Life

Karol G devine prima femeie care a ocupat primele 2 locuri în topul muzical global, după Selena în 1995

today9 mai 2022

Fundal

Karol G face istorie alături de una dintre cele mai mari simboluri ale muzicii latine ale vremurilor noastre. Superstarul columbian continuă să bată recorduri cu noul ei single „Provenza”, care este deja cel mai mare record din cariera ei de până acum.

Creșterea rapidă pe primele poziții la nivel global, „Provenza” a devenit cântecul latin numărul 1 de pe glob. „Provenza” a debutat pe locul 1 în topurile Billboard Latin Streaming Songs și Latin Digital Song Sales. În plus, single-ul ocupă locul 2 în topul Billboard Hot Latin Songs, transformând-o pe Karol în prima artistă feminină care a avut primele 2 locuri în top după Selena în 1995. Single-ul a intrat, de asemenea, în râvnitul top 100 Songs al Billboard, pe locul 36.

În plus, videoclipul oficial a strâns 62 de milioane de vizionări de la lansare, ajungând pe locul 1 în tendințe la nivel global și în SUA pentru toate genurile.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Cum îți dai seama că cineva minte

Minciuna și înșelăciunea sunt comportamente umane comune. Un sondaj Reader's Digest a constatat că până la 96% dintre oameni recunosc că mint cel puțin o dată. Un studiu cu 1.000 de adulți din SUA a constatat că 60% dintre respondenți au susținut că nu au mințit deloc. În schimb, cercetătorii au descoperit că aproximativ jumătate din toate minciunile au fost spuse de doar 5% dintre toți subiecții. Realitatea este că […]

today9 mai 2022

0%