Life

Karol G și Bad Bunny au câștigat cele mai multe premii la Latin American Music Awards 2022

today26 aprilie 2022

Fundal

Karol G a fost cea mai mare câștigătoare a serii la cea de-a șaptea ediție anuală de muzică latino-americană, în timp ce Bad Bunny, care a intrat la ceremonie ca cel mai nominalizat artist, a primit cinci premii.

Karol G a luat acasă cel mai râvnit premiu al serii, artistul anului. De asemenea, ea s-a impus ca artistă feminină a anului și artistă urbană. Al treilea album al ei, „KG0516”, a fost votat albumul anului și albumul urban favorit, iar ea a câștigat un premiu de colaborare pentru piesa ei „Makinón”, cu Mariah Angelique, originară din Miami.

Cele cinci premii ale lui Bad Bunny au inclus cântecul anului, artistul masculin preferat și cântecul urban favorit pentru single-ul său multiplatină „Dákiti”, cu Jhay Cortez. De asemenea, a câștigat premiul pentru cântecul tropical preferat „Volví” și pentru cântecul viral al anului pentru „AM”. Nici Karol, nici Bad Bunny nu au fost la îndemână pentru a-și primi onorurile în persoană.

Latin AMA-urile de anul acesta au fost găzduite de Jacqueline Bracamontes, Rafael Amaya și Cristián de la Fuente și au fost difuzate pe Telemundo de la Mandalay Bay Resort and Casino din Las Vegas.

The Black Eyed Peas a deschis spectacolul cu un omagiu dedicat poporului Ucrainei. Lor li s-au alăturat pe scenă Prince Royce, Farruko, Chiquis Rivera, Christian Nodal, Ozuna, CNCO și cântăreața ucraineană Nastya Kamenskikh (cunoscută și sub numele de NK) pentru o interpretare bilingvă a piesei „Where Is the Love?”

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

De ce nu este bine să mănânci în pat

Fie că te uiți la televizor, fie ești cu laptopul lângă tine și urmărești un film, tentația de a mânca în pat este foarte mare. În special în sezonul rece. Un expert în igiena locuințelor a explicat, pentru Huffington Post, care sunt pericolele din spatele acestui gest aparent inofensiv. Evită să-ți transformi patul în masa de bucătărie – acesta este avertismentul experților, care susțin că firimiturile lăsate în lenjeria de […]

today21 aprilie 2022

0%