Life

Karol G și J Balvin, cei mai nominalizați la Premiile Juventud

today21 iunie 2022

Fundal

Au sosit nominalizările pentru Premios Juventud 2022, spectacolul de premii Univision pentru cultura pop în limba spaniolă, cu J Balvin și Karol G în fruntea listei cu 11 nominalizări fiecare. Cântăreții columbieni sunt urmați de Rauw Alejandro, care deține nouă, și Farruko, cu opt.

Karol, Balvin, Rauw și Farruko se suprapun în trei categorii: artistul preferat de streaming, cea mai captivantă melodie, piesa virală a anului și cel mai mare premiu al serii, albumul anului. De asemenea, sunt nominalizați pentru albumul anului Sebastian Yatra, Justin Quiles, Daddy Yankee, Rosalia, Camilo și Natti Natasha.

Emisiunea a adăugat 10 categorii noi anul acesta: artistă feminină în ascensiune, artist masculin în ascensiune, actorul meu preferat, actrița mea preferată, cel mai bun cuplu de pe ecran, artistul de streaming favorit, cel mai bun cântec de cuplu (care recunoaște melodiile realizate de un duo romantic), hit tropical, cei mai buni creatori de beat-uri și cel mai bun fandom.

Pe lângă lista nominalizaților, Univision i-a mai anunțat pe cântărețul de bachata Prince Royce, pe Eduin Caz din Grupo Firme, pe cântăreața pop mexicană Danna Paola și pe vedeta dominicană de televiziune Clarissa Molina ca co-gazdari ai ceremoniei.

Premios Juventud de anul acesta va fi difuzat în direct pe 21 iulie. Fanii pot vota până pe 27 iunie pe PremiosJuventud.com.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Concursul Eurovision 2023 nu va avea loc în Ucraina, Regatul Unit ar putea fi gazda

Uniunea Europeană de Radiodifuziune (EBU), organizația care conduce Eurovision Song Contest, a confirmat că competiția nu va avea loc în Ucraina anul viitor, deși trupa ucraineană Kalush orchestra a câștigat primul loc în 2022. După cum a prezis Variety luna trecută, războiul în curs al Rusiei în Ucraina înseamnă că țara nu este în măsură să găzduiască concursul, care are unele dintre cele mai stricte protocoale de securitate ale oricărui […]

today21 iunie 2022

0%