Life

Kate Middleton dezvăluie ce slujba surprinzătoare are Prințul George în vacanțele școlare

today4 iulie 2022

Fundal

Ducele și ducesa de Cambridge își pregătesc cei trei copii pentru vacanța de vară. Prințul George și Prințesa Charlotte se despart de școala lor Thomas din Battersea din Londra pe 8 iulie, în timp ce mezinul, în vârstă de patru ani, termină grădinița pe 6 iulie. După o perioadă aglomerată de sărbătorire a Jubileului de platină al Reginei, William și Kate așteaptă, fără îndoială, o perioadă de relaxare alături de copiii lor.

Este probabil că toți se vor îndrepta spre casa lor din Norfolk – Anmer Hall – prințul William spunând anterior lui Apple Time to Walk: „Petrecem cât de mult timp putem aici, este foarte liniștit”. Și tocmai la Anmer Hall Prințul George își asumă o corvoadă surprinzătoare.

În timpul vizitei lor la o fermă locală de capre din Țara Galilor, în martie, Kate a dezvăluit cum George, în vârstă de opt ani, ajută la întreținerea proprietății.

În timp ce Prințul William i-a întrebat pe proprietarii de fermă Gary și Jess Yeomans despre o mașină măturat siloz care era ținută într-unul dintre hambarele lor, Gary le-a explicat că l-au folosit pentru a muta furajele, ceea ce a determinat-o pe Kate să dezvăluie: „Aceasta a fost treaba lui George la jumătatea mandatului – furaj în mișcare”.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Administrație

În vara aceasta demarează modernizarea străzii Bucureşti

În vara aceasta demarează modernizarea străzii Bucureşti şi Prel. Bucureşti, cel mai mare proiect ca valoare, care se află acum în etapa realizării Proiectului Tehnic. Valoarea totală a proiectului 42.848.000 lei, adică 9,35 milioane euro, iar durata de execuţie este 19 luni, termenul final fiind 31 decembrie 2023. Proiectul propune: reabilitarea infrastructurii rutiere, cu delimitarea fizică a benzilor de transport public, reabilitarea trotuarelor, crearea de piste pentru biciclişti; amenajarea spaţiilor […]

today4 iulie 2022

0%