Life

Kate Middleton este din nou însărcinată? Regina Elisabeta a II-a ar fi știut despre sarcină

today3 noiembrie 2022

Fundal

Prințesa de Wales Kate Middleton ar fi însărcinată cu al patrulea copil. Potrivit International Business Times, o persoană din interior a susținut că Kate și soțul prințului William i-au spus despre sarcină reginei Elisabeta a II-a înainte de a muri în septembrie.

Sunt vorbe pe care William i le-a spus reginei chiar înainte de moartea ei, ceea ce o face și mai mult o binecuvântare. Tocmai aflaseră. Era atât de fericită pentru ei”. „Știau cât de mult își iubea regina nepoții și strănepoții. Îi adoră, în special pe cei mici”, a adăugat sursa.

Kate a vorbit de ceva vreme despre dorința unui alt copil”, a dezvăluit în exclusivitate un apropiat al familiei regale în noul număr al Us Weekly. „Întotdeauna și-a dorit patru copii și, în timp ce William a fost inițial fericit cu trei, ea a reușit să-l facă să se răzgândească.”

De asemenea, Kate Middleton și Prințul William le-au spus apropiaților despre sarcină, printre aceștia se numără atât Regele Charles al III-lea și Prințul Harry, cât și Meghan Markle. Potrivit „International Business Times” și copiii cuplului regal se bucură de veste. În timp ce Prințul Louis își dorește un frate cu care să se joace, Prințesa Charlotte vrea în mod special o soră.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Christina Aguilera, John Legend și Elvis Costello se află pe lista premiilor Latin Grammy

Cu doar două săptămâni înainte, Academia Latină de Înregistrări a dezvăluit încă o rundă de interpreți pentru viitoarele premii Latin Grammy 2022, care vor avea loc pe 17 noiembrie la Michelob Ultra Arena din Las Vegas. Printre noile nume pe listă se numără Christina Aguilera, Camilo, Christian Nodal, Elvis Costello, Jorge Drexler, John Legend și Mariachi Sol de México de José Hernández. Aguilera este nominalizată în total de șapte ori, […]

today3 noiembrie 2022

0%