Life

Katy Perry a purtat o rochie de “aur” la concertul de încoronare al regelui Charles al III-lea

today8 mai 2023

Fundal

Katy Perry a sclipit la propiu în aur pentru concertul de încoronare al regelui Charles al III-lea duminică seara. Cântăreața a urcat pe scena de la Castelul Windsor într-o rochie metalizată cu corset Vivienne Westwood. Rochia inspirată din secolul al XVIII-lea a fost realizată manual special pentru această ocazie și menită să emane „grandoare barocă”, potrivit unui comunicat de presă oficial.

Perry – care este ambasador pentru King’s British Asian Trust – a arătat incredibil când a lansat două dintre hiturile sale clasice, „Roar” și „Firework”, mulțimii masive. „Sunt atât de fericită să fiu aici cu voi, oameni buni, vă iubesc atât de mult”, a spus ea, spunând publicului că „trebuie să o aducă” pe mama ei, Mary, cu ea în Marea Britanie pentru eveniment. Ea i-a strigat și regelui Charles al III-lea, lăudându-l pentru că „a scos tot ce este mai bun din tineri” prin munca pe care o desfășoară împreună, potrivit pagesix.com.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Administrație

Primăria Călărași a finalizat parcarea amenajată în zona blocurilor G

Vineri, 5 mai, primăria Călărași a finalizat asfaltarea parcării amenajată în zona blocurilor G4, G5 şi G6, în vecinătatea Parohiei Sf. Nifon, care are nu mai puţin de 88 de locuri. Proiectul prevede şi plantarea unui număr de 20 de copaci precum şi amenajarea unui loc de joacă pentru cei mici. “Pe Aleea Bisericii, cei de la Serviciul Public Pavaje Spaţii Verzi lucrează deja la reabilitarea carosabilului precum şi la […]

today8 mai 2023

0%