Life

Katy Perry nu plănuia să aibă copii înainte de a-l întâlni pe Orlando Bloom

today19 mai 2022

Fundal

Katy Perry spune că întâlnirea cu Orlando Bloom i-a schimbat total viața în bine, deoarece el este cel mai optimist în momentele ei grele, iar el este motivul pentru care a luat în considerare maternitatea.

Vedeta pop a discutat despre atitudinea logodnicului ei. Perry a explicat: „Întotdeauna spun că, când intră în cameră, are această bucurie de a trăi pentru el și unii oameni întreabă: „Ce ​​este cu tipul ăsta?”

Și nu numai că Bloom o ajută să fie mai prezentă, dar actorul a ajutat-o ​​și să o convingă să dea o șansă maternității. Cântăreața a explicat: „Nu am fost foarte maternă și cred că probabil că asta provine din unele lucruri din copilărie”. Dar după ce a văzut direct ce fel de tată este Bloom pentru fiul său Flynn, pe care îl are cu fosta soție Miranda Kerr, ea a început să se răzgândească despre construirea unei familii împreună. Ea a spus: „Am putut să văd ce tată grozav a fost cu primul său copil, Flynn, care acum are 11 ani. Deci asta m-a influențat în primul rând. Ceva în interiorul meu a spus: „Tu. Mijlocul anilor 30. Omul ăsta e drăguț. Trebuie să se reproducă”, adăugând: „Este un om bun”.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Neobișnuit

Mașinile zburătoare se pregătesc de decolare: taxiurile aeriene sunt pe cale să revoluționeze modul în care călătorim

Cu doar câțiva ani în urmă, mașinile zburătoare erau încă un viitor îndepărtat SF. Dar investițiile au crescut rapid și o serie de companii construiesc acum taxiuri aeriene pentru a face călătoriile noastre în oraș mai rapide, mai ușoare și mai curate. Investițiile în mobilitatea aeriană avansată s-au triplat în ultimul an, iar analiștii de la Morgan Stanley se așteaptă ca piața globală a taxiurilor aeriene să fie în valoare […]

today19 mai 2022

0%