Life

Kelly Clarkson a transmis un mesaj emoționant la aniversarea de 20 de ani de când a câștigat „American Idol”

today6 septembrie 2022

Fundal

Unii oameni așteaptă o viață întreagă pentru un moment de schimbare a vieții, precum cel pe care Kelly Clarkson l-a trăit în urmă cu exact două decenii. Iar duminică, primul câștigător al „American Idol” a comemorat aniversarea specială cu o declarație emoționantă pe Instagram.

în ziua asta, acum 20 de ani am câștigat American Idol și mi-a schimbat pentru totdeauna cursul vieții”, și-a început postarea vocalista – care a trecut de la câștigarea competiției de cântări reality TV la câștigarea a trei premii Grammy.

Acel moment a fost ușa care mi-a deschis accesul pentru oportunități și parteneriate creative pentru care voi fi recunoscătoare. Familia și prieteniile pe care le-am creat în acești 20 de ani în muzică și tv sunt neprețuite pentru mine”, a adăugat gazda „Kelly Clarkson Show”, 40 de ani.

Deși cântăreața „De când U Been Gone” se simte „foarte binecuvântată” pentru „succesele și eșecurile” pe care le-a experimentat din 2002, este „cea mai mândră și recunoscătoare pentru prietenii care au devenit familie”. Mama a doi copii, recent divorțată, a continuat să le mulțumească acelor câțiva speciali „pentru brațele care au ținut-o când ea a avut nevoie și inimile lor care au ascultat-o ​​când ea s-a simțit pierdută”. „Fără ei nu aș fi unde sunt. Probabil că nu aș fi deloc aici”, a remarcat Clarkson.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Administrație

Ecoaqua Călărași a început debranșarea rău platnicilor

Ecoaqua Călărași a început debranșarea rău platnicilor. Pe fondul întârzierilor la plata facturilor restante, acestea reprezentând servicii de furnizare apă potabilă şi de canalizare, începând cu data de 5 septembrie, ECOAQUA S.A. a decis DEBRANȘAREA CLIENȚILOR RĂU-PLATNICI la nivelul Județului Călărași de la serviciul de alimentare cu apă și de canalizare. „Rebranșarea se va efectua numai după achitarea unei taxe ce cuprinde demontarea, montarea și verificarea contorului, iar în cazul […]

today6 septembrie 2022

0%