Life

Kelly Clarkson anunță o pauză în cariera ei de televiziune

today16 iunie 2022

Fundal

Kelly Clarkson își ia o pauză de la Kelly Clarkson Show. Vedeta și-a lansat emisiunea pentru prima dată în septembrie 2019 și s-a impus ferm ca una dintre gazdele supreme ale zilei. Cu toate acestea, înaintea schimbărilor mari care vor veni în calea ei pentru cea mai nouă tranșă a serialului din toamnă, gazda își ia o vacanță binemeritată pe toată durata verii.

Vorbind cu Faith Hill în timpul episodului de marți al talk-show-ului, ea a spus cât de ocupată a fost și cât de mult a lucrat în ultimii ani. Ea a mărturisit: „Îmi iau concediul de vară, sunt foarte încântată”, făcând mai departe revelația șocantă că „este prima mea vacanță de vară de când aveam șaisprezece ani”.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Kim Kardashian a distrus rochia lui Marilyn Monroe, pe care a purtat-o la Met Gala

Oferă-i unei fete pantofii potriviți și ea poate cuceri lumea. Dă-i rochia greșită și s-ar putea să enerveze milioane de fani. Kim Kardashian a atras toate privirile la Gala Met 2022 când a călcat pe treptele muzeului purtând iconica rochie a lui Marilyn Monroe din 1962. „Sunt extrem de respectuoasă cu rochia și ce înseamnă aceasta pentru istoria americană”, a spus ea pentru Vogue înainte de petrecere. „Nu mi-aș dori […]

today16 iunie 2022

0%