Life

Kelly Clarkson și-a schimbat programul emisiunii pentru a-și duce copiii la școală

today15 septembrie 2022

Fundal

Kelly Clarkson este un muzician de top, gazdă de talk show și antreprenor de succes, dar, cel mai important, o mamă care se asigurăeste alături de copiii ei. Chiar și pentru momente mai mici, cum ar fi pregătirea prânzului și ducerea copiilor la școală, Clarkson se asigură că programul ei încărcat de lucru nu interferează cu prioritatea ei principală – a fi mamă.

Clarkson, care are doi copii cu fostul soț Brandon Blackstock – River Rose, 8 ani, și Remington Alexander, 6 ani, a declarat pentru presa că a decis să schimbe programul talk show ului ei NBC, astfel încât să-și poată lăsa copiii la școală.

În acest sezon, am amânat totul cu 30 de minute. Fac acest apel pentru a-mi duce copiii la școală”, a spus ea. Ea a explicat că, deși și-a dorit să le poată face pe toate, a trebuit să lucreze după-amiaza. Așadar, dădaca ei ia copiii la sfârșitul zilei. Ea a continuat: „…Dădaca mea a venit să îi ia. Măcar am diminețile și nopțile cu ei.”

Clarkson admite că, chiar și cu ajutor, echilibrul dintre muncă și maternitatea singură nu este ușor. Când a fost întrebată despre un nou album, ea a recunoscut că nu a fost cu adevărat planificat din cauza vieții ei ocupate. „Nu am muncit din greu la album până când am avut nevoie”, a explicat ea. „Sunt foarte ocupată. Există multă muncă și sunt o mamă singură, există multă muncă, încercând să se încadreze în programul copiilor și toate astea.”

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

S-a stabilit. Google va plăti Uniunii Europene 4,1 miliarde de euro pentru abuzul de putere pe piața Android

Google nu a reușit să facă apel la o amendă de 4,3 miliarde de euro din partea diviziei Uniunii Europene pentru abuzul de putere de piață asupra telefoanelor Android. Judecătorii de la Tribunalul UE au susținut majoritatea argumentelor liderului UE antitrust, Margrethe Vestager, cu privire la puterea Google asupra sistemului său de operare Android, care au fost depuse în 2018, iar Google a făcut recurs în 2021. Cu toate acestea, […]

today15 septembrie 2022

0%