Life

Kendall Jenner și Devin Booker s-au despărțit după doi ani

today24 iunie 2022

Fundal

Kendall Jenner și Devin Booker au decis să se despartă la scurt timp după ce au celebrat împreună căsătoria surorii ei Kourtney Kardashian cu Travis Barker în Italia.

După doi ani de întâlniri, perechea s-a separat, potrivit unei surse, care a vorbit cu E! Știri. „Kendall și Devin s-au lovit recent de o perioadă dificilă și au fost despărțiți aproximativ o săptămână și jumătate”, a spus aceasta. Sursa a adăugat că, deși au petrecut „un timp foarte frumos” împreună în Italia în timpul tuturor festivităților de nuntă, „odată ce s-au întors, au început să simtă că nu sunt pe aceeași undă și și-au dat seama că au stiluri de viață foarte diferite”. Și, în cele din urmă, acele stiluri de viață diferite au determinat ca modelul să-i spună lui Booker că „și-a dorit spațiu și timp separat”. Sursa a mai remarcat că această perioadă separată poate să nu fie complet permanentă, deoarece „amândoi speră să o facă să funcționeze, dar de acum sunt despărțiți”.

Perechea a încercat să rămână privată, dar, în iunie, Jenner a vorbit despre iubitul ei și decizia lor de a păstra relația lor în afara camerei în timpul unei conversații cu Andy Cohen despre Keeping Up With The Kardashians: The Final Curtain reuniune. Ea a explicat: „Kylie [Jenner] și cu mine am avut ocazia să le vedem pe surorile noastre mai mari trecând prin căsătorii, relații și despărțiri și toate aceste lucruri, și le facem destul de public. Și nicio supărare pentru voi, dar cred că a fost o preferință personală de la o vârstă foarte fragedă că nu am vrut să fac asta. Cred că îmi face viața mult mai ușoară și relația noastră mult mai bună, să fiu complet sincer. Pur și simplu simt că este o chestiune privată, nu este ca nimeni altcineva să judece sau să știe.”

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Administrație

Consiliul Local al municipiului Călăraşi se convoacă în şedinţa ordinară marți, 28 iunie

Consiliul Local al municipiului Călăraşi se convoacă în şedinţa ordinară, marți, 28.06.2022, ora 16.30, în sala de şedinţe a Consiliului Local Călăraşi, cu următoarea ordine de zi: Proiect de hotărâre privind desemnarea reprezentantului Consiliului local Călăraşi în Consiliul de administraţie al Liceului Pedagocic ,,Ștefan Bănulescu,, Călăraşi. Proiect de hotărâre privind aprobarea organigramei şi a statului de funcţii pentru Serviciul Public Pavaje Spaţii Verzi Călărași. Proiect de hotărâre privind acordarea unui […]

today24 iunie 2022

0%