Life

Khloé Kardashian a recunoscut că s-a străduit să se conecteze cu fiul ei nou-născut

today25 mai 2023

Fundal

Khloé Kardashian a recunoscut că s-a străduit să se conecteze cu fiul ei nou-născut, numind procesul de maternitate-surogat unul „ greu”.

Vedeta, care l-a întâmpinat pe Tatum alături de fostul Tristan Thompson pe iulie 2022 – a dezvăluit în premiera sezonului 3 al serialului „The Kardashians” că nu a conștientizat cu adevărat că avea un copil până când a ajuns la spital.

M-am simțit foarte vinovată că această femeie tocmai mi-a născut copilul”, a spus Kardashian într-o confesiune. „Iau copilul și mă duc într-o altă cameră. Este o experiență atât de tranzacțională.” Ea a adăugat că a fost într-o stare de „șoc” în legătură cu întreaga experiență a maternității surogat.

Mi-aș dori ca cineva să fie sincer despre maternitatea surogat și diferența dintre cele două, naturală și surogat”, a spus ea, clarificând că nu este un lucru rău. „Este grozav, pur și simplu este foarte diferit.” Khloé a recunoscut că procesul a fost dificil pentru ea, potrivit pagesix.com.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Actual

Tina Turner a murit la 83 de ani

Unele dintre cele mai mari vedete de la Hollywood deplâng pierderea Tinei Turner după ce aceasta a murit la vârsta de 83 de ani. Vestea tragică a fost anunțată miercuri pe contul oficial de Instagram al Tinei. „Cu mare tristețe anunțăm trecerea în neființă a Tinei Turner”, se arată în declarația, care a însoțit o imagine alb-negru a reginei Rock ‘n’ Roll. „Cu muzica ei și pasiunea ei nemărginită pentru […]

today25 mai 2023

0%