Life

Khloé Kardashian este acuzată că folosește medicamente pentru slăbit

today5 ianuarie 2023

Fundal

Khloé Kardashian stabilește recordul cu privire la pierderea în greutate, după ce un urmăritor de pe Instagram a acuzat-o că a folosit abuziv medicamente.

Utilizatorul rețelei de socializare a susținut că Kardashian, în vârstă de 38 de ani ia un medicament antidiabetic vândut sub mărci precum Ozempic și Wegovy și utilizat pentru gestionarea cronică a greutății, potrivit FDA.

Să nu-mi discredităm anii de antrenament”, a bătut din palme starul „Kardashians”. „Mă trezesc 5 zile pe săptămână la 6 dimineața să mă antrenez. „Te rog, încetează cu presupunerile tale”, a continuat ea. „Bănuiesc că anul nou înseamnă încă oameni răi.”

Interacțiunea a avut loc în secțiunea de comentarii a unei postări cu fotografii din difuzarea controversată a lui Kardashian pentru revista Sorbet. În timp ce unii au lăudat ședința foto, alții au confundat-o pe co-fondatoarea Good American cu Taylor Swift.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

De ce este generația Z atât de obsedată de moda anilor 2000

Nostalgia guvernează ciclul modei, dar fiecare generație este diferită; în timp ce Millennials se agață de tendințele anilor '90, Generația Z găsește confort în stilurile nu prea îndepărtate de la începutul anilor 2000. Născută între 1997 și începutul anilor 2010, generația Z a crescut cu telefonul mobil în mână și s-a adaptat rapid la noile tehnologii și tendințe. Generația de selfie-uri, adolescenții TikTok sau cum îi numiți sunt obișnuiți să consume […]

today5 ianuarie 2023

0%