Life

Khloé Kardashian s-a despărțit de iubitul ei, un investitor privat

today8 august 2022

Fundal

Khloé Kardashian s-a despărțit de iubitul cu care a început să se întâlnească în 2022. O sursă a declarat pentru E! Știri din 6 august că relația lor „s-a stins încet în ultimele săptămâni”.

De asemenea, Kardashian și-a întâmpinat recent cel de-al doilea copil cu fostul ei, Tristan Thompson, printr-o mamă surogat. Numele băiețelului nu a fost încă făcut public, dar sursa a spus că a fi mamă este preocuparea ei principală.

Lui „Khloe îi place să fie singură, concentrându-se exclusiv pe a fi mamă și pe munca ei”, a adăugat informatorul. „Khloe este deschisă să găsească din nou dragostea dacă persoana potrivită intră în viața ei, dar este cu adevărat fericită chiar acum. Nu se uită și nu se grăbește.”

Sursa a precizat foarte clar că Kardashian nu se va împăca din nou cu Thompson. „Nu există nicio șansă de reconciliere”, a spus sursa. „Khloe a trecut mai departe și a fost foarte clară în asta.”

Pe lângă noul lor fiu, Thompson și Kardashian au o fiică de patru ani, True Thompson. Ei plănuiau să aibă un al doilea copil împreună în noiembrie și s-au hotărât să angajeze o mamă surogat, deoarece Kardashian fusese avertizată de medicii ei că ar putea avea o sarcină complicată dacă ar decide să aibă un alt copil.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Cum poți evita escrocii pe WhatsApp

Versiunea beta 2.22.17.22 a WhatsApp pentru Android este în curs de lansare și, după cum a raportat WAbetainfo, va aduce cu sine o noutate menită să crească standardele de securitate ale aplicației de mesagerie deținute de Meta. În practică, atunci când cineva încearcă să se autentifice pe un telefon nou, cel folosit anterior va afișa o fereastră în care poți confirmă (sau nu) voința de a migra contul de la […]

today8 august 2022

0%