Life

Khloe Kardashian și Tristan Thompson așteaptă al doilea copil cu ajutorul unei mame surogat

today14 iulie 2022

Fundal

Khloe Kardashian va avea un al doilea copil cu fostul logodnic Tristan Thompson, iar HELLO! poate confirma.

Putem confirma că True va avea un frate care a fost conceput în noiembrie. Khloe este incredibil de recunoscătoare mamei surogat pentru o binecuvântare atât de frumoasă. Am dori să cerem bunătate și intimitate, astfel încât Khloe să se poată concentra asupra familiei ei”, a declarat reprezentantul lui Khloe pentru HELLO!

Al doilea copil al lor a fost conceput înainte ca Khloe să descopere, în decembrie 2021, că Tristan a avut un al treilea copil, după ce a înșelat-o pe Khloe cu Marlaee Nichols. Khloe și Tristan nu s-au împăcat și nu au mai vorbit în afara problemelor legate de co-parenting din decembrie.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

Încă o victorie pentru Britney Spears, judecătorul ordonă ca Jamie Spears să fie supravegheat

Un judecător a decis că tatăl lui Britney Spears, Jamie Spears, trebuie să prezinte toate documentele care sunt solicitate de echipa starului pop. Judecătorul a ordonat ca tatăl lui Spears să fie demis în următoarele 30 de zile la Los Angeles. Judecătoarea Brenda Penny i-a ordonat tatălui lui Spears să prezinte toate documentele legate de supravegherea electronică. Această mișcare o favorizează pe cântăreață și indică faptul că instanța consideră că […]

today14 iulie 2022

0%