Life

Kim Kardashian a cumpărat un colier ce a aparținut Prințesei Diana

today20 ianuarie 2023

Fundal

Vedeta de reality TV Kim Kardashian a cumpărat un colier deținut cândva de Prințesa Diana pentru aproape 200.000 de dolari. Superstarul de realitate în vârstă de 42 de ani ar fi cumpărat pandantivul cu ametist incrustat cu diamante, purtat cândva de Diana, care a murit într-un accident de mașină în 1997, la vârsta de 36 de ani. Bijuteria a fost cumpărată pentru 197.453 de dolari (160.000) la Sotheby’s Royal, Licitație nobilă, a confirmat „People”.

Într-o declarație, șeful de bijuterii Sotheby London, Kristian Spofforth, a declarat: „Aceasta este o bijuterie îndrăzneață prin mărime, culoare și stil, care nu poate să nu facă o declarație vibrantă, fie că este vorba de credință sau de modă – sau într-adevăr, ambele. Suntem încântați că această piesă și-a găsit o nouă viață în mâinile unui alt nume celebru la nivel mondial.”

Rețeaua a susținut că vedeta din „The Kardashians” este „onorată să dețină o bijuterie frumoasă deținută de regretata prințesă”, care a purtat colierul la o gală de caritate din 1987 la Londra și l-a asortat cu o rochie violetă din catifea victoriană, care a fost proiectat de Catherine Walker.

Un comunicat de presă care descrie pandantivul, care nu a mai fost văzut în public înainte de moartea Dianei, spunea: „Pandativul în formă de cruce, considerat a fi o comandă privată unică de către Garrard pentru unul dintre clienții lor obișnuiți, este un îndrăzneț și piesă colorată, asortată cu ametiste tăiate pătrate și accentuată de diamante tăiate circular.”

„Crucea are o greutate totală a diamantului de aproximativ 5,25 carate și măsoară aproximativ 136 x 95 mm. Se înțelege că bijuteria a fost purtată doar de prințesă, iar după moartea acesteia, nu a mai fost văzută niciodată în public până acum.”

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Care este vârsta la care ești considerat prea bătrân pentru cluburile de noapte

Un sondaj citat de „Mixmag‟ spune că există o anumită limită dacă vrei să experimentezi viața de noapte. În caz contrar, poți să fii perceput precum „o persoană prea în vârstă‟.  Când scade dorința de a ieși în cluburile de noapte  Potrivit sondajului, realizat de către compania „Currys PC World‟ pe 5000 de adulți din Marea Britanie, vârsta de 31 de ani reprezintă momentul când cele mai multe persoane aleg […]

today20 ianuarie 2023

0%