Life

Kim Kardashian a distrus rochia lui Marilyn Monroe, pe care a purtat-o la Met Gala

today16 iunie 2022

Fundal

Oferă-i unei fete pantofii potriviți și ea poate cuceri lumea. Dă-i rochia greșită și s-ar putea să enerveze milioane de fani. Kim Kardashian a atras toate privirile la Gala Met 2022 când a călcat pe treptele muzeului purtând iconica rochie a lui Marilyn Monroe din 1962.

Sunt extrem de respectuoasă cu rochia și ce înseamnă aceasta pentru istoria americană”, a spus ea pentru Vogue înainte de petrecere. „Nu mi-aș dori niciodată să mănânc în ea sau să risc să o deteriorez și nu voi purta genul de machiaj corporal pe care îl fac de obicei.”

Cu toate acestea, se pare că doar a poza pe covorul roșu cu Pete Davidson ar fi putut provoca daune „celei mai scumpe rochii din lume”. Luni, Pop Culture a postat fotografii una lângă alta ale rochiei, presupuse de înainte și după ce Kardashian a purtat-o ​​la Met. Una dintre capse prezintă semne de țesătură întinsă și lipsă de cristale, în special în jurul închiderii la spate a rochiei.

Kim n-ar fi trebuit niciodată să poarte rochia aceea de la început. Vreau să spun că da, este frumos să-i aduci un omagiu lui Marilyn, dar ar fi putut să facă și să reproducă o rochie nouă. Acesta a fost un artefact atemporal și iconic care a fost distrus”, a scris o persoană pe Twitter ca răspuns. „Lăsați-o pe Kim să distrugă o piesă de artă istorică”, a spus altul.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Administrație

Se sistează furnizarea apei potabile în municipiul Călărași

Ecoaqua informează că în urma unei avarii apărute la rețeaua de apă potabilă în data de 15.06.2022, la o conductă O.L. 150 mm, pe str. Luceafărului, furnizarea apei potabile va fi întreruptă către utilizatorii care locuiesc sau își desfășoară activitatea la blocurile F1, F2, F3, F4, F5, F6, F7 și F8. Echipele de intervenție Ecoaqua Călărași sunt la fața locului și depun toate eforturile necesare în vederea remedierii avariei în […]

today15 iunie 2022

0%