Life

Kim Kardashian a recreat un look al Madonnei, din 1992

today11 iulie 2022

Fundal

Kim a recreat recent unul dintre cele mai faimoase look-uri ale lui Marilyn Monroe din 1962. Iar, acum, Kim Kardashian a făcut-o din nou, în timp ce de data aceasta și-a canalizat toată atenția spre Madonna – purtând un remake al controversatei rochii Jean Paul Gaultier din 1992 a cântăreței.

La Săptămâna Haute-Couture de la Paris, miercuri, vedeta de 41 de ani a adus un omagiu rochiei Madonnei care depășește limitele cu o versiune puțin mai ascunsă.

Kim a îmbrăcat o rochie maxi neagră cu dungi, cu un decolteu adânc și cupe nud stratificate peste zona pieptului. Împreună cu cizme negre cu toc cu platformă, aspectul ei a fost aproape identic cu cel al Madonnei la prezentarea de modă amfAR din 1992.

Rochia de acum 30 de ani avea același model în dungi, cu excepția faptului că, în loc de cupe nud, prezenta un ham de piele în jurul pieptului – lăsându-i sânii la vedere.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Radio Voces Campi

Se lucrează la reabilitarea Liceului Agricol Sandu Aldea

Proiectul „𝐌𝐨𝐝𝐞𝐫𝐧𝐢𝐳𝐚𝐫𝐞𝐚, 𝐫𝐞𝐚𝐛𝐢𝐥𝐢𝐭𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐬̧𝐢 𝐞𝐜𝐡𝐢𝐩𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐂𝐨𝐥𝐞𝐠𝐢𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐀𝐠𝐫𝐢𝐜𝐨𝐥 „𝐒𝐚𝐧𝐝𝐮 𝐀𝐥𝐝𝐞𝐚” 𝐂𝐚̆𝐥𝐚̆𝐫𝐚𝐬̧𝐢” este finanţat în cadrul POR 2014-2020 Axa prioritară 4: Sprijinirea dezvoltării urbane durabile, Prioritatea de investiții 4.4: Investițiile în educație și formare, inclusiv în formare profesională, pentru dobândirea de competențe și învățare pe tot parcursul vieții prin dezvoltarea infrastructurilor de educație și formare, Obiectivul specific 4.5: Creșterea calității infrastructurii educaționale relevante pentru piața forței de muncă. ▶ Contractul de finanţare […]

today11 iulie 2022

0%