Life

Kim Kardashian a ținut cursuri la Harvard Business School

today25 ianuarie 2023

Fundal

De la Calabasas la Cambridge, Kim Kardashian continuă să atragă atenție și laude. Vineri, Kim a călătorit la prestigioasa Școală de Afaceri Harvard alături de co-fondatorul SKIMS, Jens Grede, pentru a discuta despre succesul enorm pe care compania l-a înregistrat de la intrarea pe piață în iunie 2019.

Antreprenorul și mama a patru copii, care studiază pentru a deveni avocat, a scris pe rețelele de socializare: „Am vorbit ieri la Harvard Business School pentru o clasă numită HBS Moving Beyond DTC. Misiunea cursului a fost să învețe despre @skims, așa că partenerul meu Eu și Jens am vorbit despre marketingul nostru, provocările și cele mai mari victorii ale noastre. Sunt atât de mândru de Skims și gândul că este un curs studiat la Harvard, pare o nebunie!!! Mulțumesc profesorului Len Schlesinger și @harvardhbs. #BucketListDream.”

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Sam Smith a învins tulburarea dismorfică a corpului

Sam Smith a învins tulburarea dismorfică a corpului de când a învățat să-și iubească corpul. Cântărețul s-a luptat cu problemele legate de greutate și stima de sine în cea mai mare parte a vieții sale. Smith, în vârstă de 30 de ani, s-a temut inițial de atenția asupra aspectului fizic, care vine de la lumina reflectoarelor, dar a luptat împotriva temerilor sale sfidând standardul de frumusețe al industriei. „În industria […]

today25 ianuarie 2023

0%