Life

Kim Kardashian are reguli stricte pentru a zbura cu avionul ei privat de 150 de milioane de dolari

today3 octombrie 2022

Fundal

Kim Kardashian are un set strict de reguli pentru pasagerii care doresc un loc pe avionul ei privat de 150 de milioane de dolari și nici măcar nu face excepții pentru membrii familiei ei.

Fondatorul Skims a stabilit legea în timp ce vorbea cu sora ei Kendall Jenner înainte de călătoria lor la Milano pentru o prezentare de modă Prada în episodul de joi din „The Kardashians” de la Hulu.

Kardashian, în vârstă de 41 de ani, a spus foarte clar în conversație că vrea să-și păstreze avionul personalizat G650ER curat. Când fondatorul 818 Tequila, în vârstă de 26 de ani, i-a spus surorii ei prin FaceTime că „vrea să meargă să se bronzeze rapid” înainte de zborul lor, Kardashian a reacționat cu ezitare.

Un spray de bronzare înainte de zborul meu?” a întrebat creatorul Skims. „Nu, este unul de trei ore, așa că stau în el timp de trei ore și apoi fac un duș,” a explicat Jenner.

Ai văzut scaunele din cașmir? a întrebat Kim. „Nu poți să-ți pui bronzul spray pe scaunele mele de cașmir.”

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Administrație

O nouă licitație la Căminul Cultural din Vâlcelele, după ce constructorul a abandonat lucrarea

Costurile crescute la materialele de construcții au dat peste cap investițiile administrației din comuna Vîlcelele. Astfel, lucrările privind reabilitarea Căminului Cultural au fost stopate după ce, de peste un an, constructorul a abandonat lucrarea. Primarul localității călărășene, Ionel Tatu, ne-a declarat că, în prezent, Compania Națională de Investiții face reevaluarea proiectului. Edilul speră ca în două luni să aibă loc, din nou, licitația pentru modernizarea clădirii. “Chiar recent am vorbit […]

today3 octombrie 2022

0%