Life

Kim Kardashian rupe stereotipurile. Și-a angajat o dădacă de sex masculin

today25 octombrie 2023

Fundal

Kim Kardashian a dezvăluit că a angajat o dădacă de sex masculin, astfel încât fiii ei să poată beneficia de un model masculin după divorțul ei de Kanye West anul trecut, deși mama a patru copii a recunoscut că i-a fost frică să-i spună fostului ei soț despre decizie.

Structura familiei Kardashian, dominată de femei, a încurajat-o pe mama celor patru copii să caute ajutor masculin pentru a-l însoți pe Saint West, în vârstă de 7 ani, la practicarea sportului, printre alte activități zilnice.

Bonele de sex masculin sunt, de asemenea, în creștere în popularitate în Marea Britanie, cu o firmă Manny AtheleteMannies – o companie care oferă îngrijire pentru copii inspirată de sport – cu aproximativ 400 de bone bărbați în jurul Londrei.

În plus față de gestionarea responsabilităților tipice de bonă, inclusiv temele pentru acasă, cina și întreținerea casei familiei, Richard Goodman co-fondatorul AthleteMannies, a spus că bonele de sex masculin „aduc o perspectivă nouă în îngrijirea copiilor”, „încurajând încrederea” și „inspirând copiii să fie mai activi și curios’.

Richard Goodman este convins că sectorul de îngrijire a copiilor poate „beneficia în mod semnificativ” de prezența bonelor de sex masculin.

În conformitate cu Kim Kardashian, mulți dintre clienții lui Richard sunt mame singure care încearcă să ofere un model masculin pentru copiii lor. Dar afacerea a fost martora recent la un boom de la o nouă categorie demografică – familiile cu tați lucrează ore lungi.

În astfel de cazuri, bonei noștri de sex masculin oferă copiilor un sprijin valoros și o companie, contribuind la creșterea și dezvoltarea lor generală”, a spus Richard.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Semne potrivit cărora ești pe cale de a fi concediat

Este amuzant cum cuvintele „ești concediat” vin întotdeauna ca o surpriză. Majoritatea oamenilor sunt șocați de veste. Este destul de ciudat când te gândești la câte semne primești până la momentul real de concediere. Desigur, ca și în multe alte lucruri din viață, uneori poți vedea clar doar când te uiți înapoi... Dar nu trebuie să fie așa. Odată ce știi semnele pe care ar trebui să le cauți, cel […]

today25 octombrie 2023

0%