Life

Kim Kardashian și Kris Jenner au stat în compania mamei lui Meghan Markle, la o gală din LA

today28 august 2023

Fundal

Kim Kardashian și Kris Jenner au fost văzute petrecând cu mama lui Meghan Markle, Doria Ragland, la o gală de caritate, la Los Angeles, în weekend.

În timpul celei de-a cincea serii anuale a lui This Is About Humanity de sâmbătă, cele trei păreau să fie bine dispuse în timp ce pozau împreună. Din păcate, ducesa de Sussex și soțul ei, Prințul Harry, nu au fost prezenți pentru a face o poză cu celebrul duo mamă-fiică de reality.

Ragland, în vârstă de 66 de ani, a uimit într-o rochie florală cu pantofi plate de culoarea camell, în timp ce Jenner, în vârstă de 67 de ani, a arătat la fel de șic într-un ansamblu alb cu o poșetă Chanel.

Între timp, Kardashian, în vârstă de 42 de ani, și-a făcut breton. Mogul SKIMS și-a etalat silueta de clepsidră într-o rochie neagră strânsă, cu un corset de piele în jurul taliei și cu multe bijuterii din aur în jurul gâtului.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

Cum poți face față unui partener narcisist

A avea o relație strânsă cu cineva cu tulburare de personalitate narcisică poate fi frustrant. Poate fi, de asemenea, cu adevărat dureros uneori. Ca stare de sănătate mintală, tulburarea de personalitate narcisică (NPD) se poate manifesta diferit la fiecare persoană. Unii oameni pot prezenta simptome mai puțin intense și pot avea relații pe termen lung. Alții ar fi putut dezvolta mecanisme de apărare care să-i determine să folosească tactici de […]

today28 august 2023

0%