Life

Kim Kardashian va plăti 1,26 milioane de dolari pentru promovarea Crypto pe Instagram

today4 octombrie 2022

Fundal

Kim Kardashian a fost de acord să plătească 1,26 milioane de dolari Comisiei pentru Valori Mobiliare și Schimb pentru „afișarea ilegală” a unei criptomonede pe contul ei de Instagram, a anunțat SEC luni dimineață.

Vedeta de realitate s-a înțeles cu SEC în urma acuzațiilor că nu a dezvăluit plata pentru promovarea criptoactivului EthereumMax sutelor de milioane de adepți ai rețelelor sociale, potrivit unui comunicat de presă al SEC. Ca parte a acordului, Kardashian a fost, de asemenea, de acord să coopereze cu o investigație în curs de desfășurare a SEC și a spus că nu va promova niciun titlu de cripto-activ timp de trei ani. În ciuda înțelegerii, SEC a spus că fondatorul Skims nu a admis și nici nu a negat concluziile SEC și, într-o declarație, un avocat al lui Kardashian a spus că este încântată că a rezolvat această problemă.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Taylor Swift va începe un turneu „ambițios” vara viitoare

Taylor Swift plănuiește un tur masiv ce se va desfășura pe stadioane, pentru vara anului 2023, spun mai multe surse exclusiv pentru Page Six. „Taylor are niște planuri cu adevărat ambițioase în aplicare”, tachinează o persoană din interior. „Este încântată să revină pe drum după o pauză atât de lungă, dar fructuoasă.” O a doua sursă spune că mai multe spectacole au fost deja rezervate. Reprezentantul lui Swift nu a […]

today4 octombrie 2022

0%