Life

Kourtney Kardashian dezvăluie că ecografiile i-au salvat viața bebelușului ei nenăscut

today18 octombrie 2023

Fundal

La o lună după operația fetală de urgență a lui Kourtney Kardashian, vedeta rupe tăcerea asupra a ceea ce a dus la procedură.

O ecografie „a salvat viața bebelușului ei”, a dezvăluit creatorul Poosh pentru Vogue într-un interviu. „Acea experiență mi-a deschis ochii către o lume cu totul nouă a sarcinii despre care nu știam în trecut. A fost terifiant”, a spus ea.

Kardashian, 44 de ani, a explicat că anterior „habar n-avea… asigurarea acoperă de obicei doar două ecografii atunci când ești însărcinată”.

Vedeta „Kardashians” a remarcat: „Întotdeauna am fost destul de norocoasă să fac mai mult decât ceea ce acoperă asigurarea și una dintre acele ecografii care i-au salvat viața copilului meu”.

După ce Kardashian a suferit o intervenție chirurgicală în septembrie, ea le-a spus urmăritorilor ei de pe Instagram că este „veșnic recunoscătoare” pentru sprijinul soțului ei, Travis Barker, la acea vreme. Rockerul Blink-182 a plecat din turneul european al trupei sale pentru a fi alături de soție.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Administrație

Campania de Testare pentru Depistarea Hepatitelor Virale B/D și C în județul Călărași s-a încheiat

Campania de Testare pentru Depistarea Hepatitelor Virale B/D și C în județul Călărași s-a încheiat! Institutul Clinic Fundeni, în parteneriat cu Asociația Română Anti-SIDA și Consiliul Județean Călărași, au derulat pe o perioadă de șase luni prin intermediul a 25 de cabinete de medicină de familie afiliate, Campania de testare pentru depistarea hepatitelor virale B/D și C în județul Călărași. În cadrul Campaniei de testare pentru hepatitele virale din programul […]

today18 octombrie 2023

0%