Life

Kourtney Kardashian este însărcinată!

today19 iunie 2023

Fundal

Vedeta „Keeping Up With the Kardashians” așteaptă al patrulea copil, primul cu soțul Travis Barker. Starul „The Kardashians”, în vârstă de 44 de ani, a anunțat vestea incitantă în timpul concertului lui Barker cu Blink-182 din Los Angeles vineri.

În timp ce soțul ei cânta pe scenă, Kardashian a ridicat o pancartă pe care scria „Travis, sunt însărcinată”. Sarcina vedetei de reality vine la un an după ce perechea s-a căsătorit într-o nuntă fastuoasă în Italia, în fața prietenilor și familiei.

Kourtney Kardashian și Barker, în vârstă de 47 de ani, și-au exprimat public dorința de a avea un copil împreună în emisiunea ei Hulu, iar perechea a făcut tot posibilul pentru a avea un copil, inclusiv FIV și diferite tratamente naturiste.

Cuplul a fost deschis cu privire la recurgerea la FIV într-o încercare disperată de a rămâne însărcinată, dar a dezvăluit că nu mai explorează această cale într-un episod din 25 mai din „The Kardashians”.

Acesta va fi al patrulea copil pentru Kourtney Kardashian, care are trei copii – Mason, 13 ani, Penelope, 10 și Reign, 8 – cu fostul ei iubit, Scott Disick.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Administrație

D.G.A.S.P.C Călărași angajează asistenți maternali

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Călărași cu sediul în municipiul Călărași, str. Bărăganului nr. 1 continuă campania de angajare de asistenți maternali în cadrul Proiectului TEAM- UP: Progres în calitatea îngrijirii alternative a copiilor, Cod proiect POCU/480/4/19/127169, proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman (2014-2020). Asistentul maternal profesionist este o persoană atestată, care asigură prin activitatea pe care o desfășoară la domiciliul său, […]

today19 iunie 2023

0%