Life

Kylie Jenner regretă intervențiile estetice efectuate: Vreau lucruri mai bune pentru Stormi!

today4 mai 2023

Fundal

Trailerul lui Hulu pentru sezonul 3 din The Kardashians o arată pe Kylie Jenner, acum în vârstă de 25 de ani și mamă a doi copii, adresându-se familiei ei. „Toți trebuie doar să avem o conversație mai amplă”, începe ea.

Kylie a vorbit „despre standardele de frumusețe”. Familia Kardashian nu poate pretinde că nu joacă un rol în standardele de frumusețe. La urma urmei, toți din familie sunt influenți. Una dintre marile griji ale lui Kylie sunt intervențiile estetice și, în general, orice alte proceduri cosmetice care ar putea rezulta din presiunea socială.

De ce? Pentru că ea este mamă, acum.

„Nu vreau ca fiica mea să facă lucrurile pe care le-am făcut eu”, comentează Kylie în timpul trailerului. Asta include și umplerea buzelor. Dar Kylie a făcut atât de multe, poate că și Stormi va trece prin experiențele ei într-o zi. „Acum, aș vrea să nu fi intervenit estetic niciodată”, recunoaște Kylie.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Administrație

Lucrările de reabilitare a străzii Zăvoiului se vor termina la sfârsitul lunii iunie

De la finele lunii martie, au fost demarate lucrările de reabilitare a străzii Zăvoiului, tronsonul cuprins între Str. Prel. Bucureşti şi Str. Macului, în lungime de 331 metri. Ieri a început şi turnarea stratului de asfalt pe carosabil. Au fost reparate trotuarele, urmează ridicarea a cotă a căminelor (32 de bucăţi) şi realizarea marcajului rutier. “Lucrările, finanţate integral de la bugetul local, se vor finaliza până la 30 iunie. Anul […]

today4 mai 2023

0%