Actual

La Muzeul Municipal Călărași va avea loc la lansarea volumului ,,Al. Macedonski și Octavian Goga, Scriitori și oameni politici”

today20 octombrie 2022

Fundal

Luni, 24 octombrie la ora 17.00, la Muzeul Municipal Călărași va avea loc la lansarea volumului ,,Al. Macedonski și Octavian Goga, Scriitori și oameni politici” în prezența autorului – profesor Victor V. Cutuș – Mureșan. Autorul a debutat în săptămânalul politic, social și cultural bucureștean ,,Contemporanul din 23 aprilie 1965 cu articolul ,,Ar fi timpul ca …” o pledoaria pentru prezența poeziei lui Tudor Arghezi în manualele școlare de la clasele V-VIII.

Au urmat sute de articole și studii în reviste naționale și locale precum și în revistele unor gimnazii și licee. Cei interesați sunt așteptați la lansare pentru a afla informații mai puțin cunoscute despre cei doi scriitori și oameni politici Al. Macedonski și Octavian Goga.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Administrație

Lucrările din Centrul vechi avansează

Lucrările în cadrul proiectului "𝐑𝐞𝐝𝐮𝐜𝐞𝐫𝐞𝐚 𝐞𝐦𝐢𝐬𝐢𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐝𝐞 𝐜𝐚𝐫𝐛𝐨𝐧 𝐢̂𝐧 𝐦𝐮𝐧𝐢𝐜𝐢𝐩𝐢𝐮𝐥 𝐂𝐚̆𝐥𝐚̆𝐫𝐚𝐬̧𝐢 𝐩𝐫𝐢𝐧 𝐜𝐫𝐞𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐮𝐧𝐮𝐢 𝐬𝐩𝐚𝐭̧𝐢𝐮 𝐮𝐫𝐛𝐚𝐧 𝐩𝐢𝐞𝐭𝐨𝐧𝐚𝐥 𝐦𝐮𝐥𝐭𝐢𝐟𝐮𝐧𝐜𝐭̧𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥 𝐢̂𝐧 𝐳𝐨𝐧𝐚 𝐜𝐞𝐧𝐭𝐫𝐚𝐥𝐚̆ 𝐚 𝐦𝐮𝐧𝐢𝐜𝐢𝐩𝐢𝐮𝐥𝐮𝐢" avansează chiar într-un ritm bun, a declarat primarul Marius Dulce. A început turnarea stratului de beton pe tronsonul cuprins între strada Dobrogei şi Muzeul Municipal (fostul sediu al Primăriei), urmând ca această operaţiune să continue în perioada următoare până în dreptul sediului Consiliului Judeţean Călăraşi. Se dorește […]

today20 octombrie 2022

0%