Life

Lady Gaga a oprit un concert pe care îl susținea în Miami din cauza fulgerelor

today19 septembrie 2022

Fundal

O furtună tropicală a forțat-o pe Lady Gaga să întrerupă concertul ei din Miami chiar înainte de a putea cânta „Rain on Me” și bisul ei „Hold My Hand”. Gaga, care a cântat în fața mulțimii în turneul acestui stadion, a fost la Hard Rock Stadium din Miami în ultima noapte a Balului Chromatica.

Când și-a întrerupt spectacolul, ea a spus publicului: „Îmi pare rău că nu putem termina, dar nu vreau să vă pun viața în pericol și nici nu vreau să-mi pun eu viața în pericol”.

Gaga a făcut o postare emoționantă, căreia i-a atașat și un videoclip. Printre lacrimi, ea își cere scuze fanilor și spune: „Am încercat cu adevărat să terminăm spectacolul în seara asta la Miami”. Ea a continuat spunând că fulgerele loveau prea aproape de pământ.

Ceea ce îmi doresc cu adevărat este să fiu și responsabilă și iubitoare”, a spus ea, referindu-se la siguranța celor prezenți și a echipei sale. „Nu știu ce aș face dacă s-ar întâmpla ceva cu cineva din public sau cu oricare membru al echipei și trupei mele.”

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Fanii lui Kourtney Kardashian speculează că acesta este însărcinată

Kourtney Kardashian a stârnit zvonuri despre sarcină după ce a postat sâmbătă o fotografie cu ea ținându-se de burtă într-un selfie postat pe Instagram. Vedeta „Kardashians”, în vârstă de 43 de ani, a împărtășit mai multe fotografii cu ea în bikini de la o ședință foto pentru noul ei brand, Lemme. O fotografie în special – cu ea ținându-și burta – i-a determinat pe fani să se întrebe dacă așteaptă […]

today19 septembrie 2022

0%