Life

Lady Gaga confirmă participarea în „Joker 2”, alături de Joaquin Phoenix

today5 august 2022

Fundal

Lady Gaga și-a confirmat distribuția în „Joker 2” postând un teaser muzical pe rețelele de socializare. Continuarea, intitulată oficial „Joker: Folie à Deux”, o prezintă pe Gaga alături de Joaquin Phoenix, revenind în rolul lui Joker după ce a câștigat Oscarul pentru cel mai bun actor datorită interpretării sale din prima parte din 2019. Teaserul este setat pentru „Cheek to Cheek”, pe care Gaga l-a renumit în cariera sa muzicală alături de Tony Bennett.

Variety a raportat în iunie că Gaga ezită acceptarea rolului lui Harley Quinn în viitoarea continuare „Joker”, care urmează să fie un musical. Regizorul Todd Phillips a postat coperta scenariului pe Instagram pe 7 iunie, dezvăluind subtitrarea „Folie à Deux”. Expresia se referă la o tulburare delirantă comună, iar singurul partener real al lui Joker – altul decât Batman, oricum – a fost Harley, un personaj creat pentru prima dată pentru „Batman: The Animated Series” la începutul anilor 1990. Teaserul, totuși, nu confirmă în mod clar că Gaga joacă rolul lui Harley.

Joker” original al lui Phillips a devenit un fenomen de box office în 2019, încasând puțin peste 1 miliard de dolari la nivel mondial pentru a deveni cel mai mare film cu rating R din istorie (neajustat pentru inflație). Filmul a câștigat Leul de Aur la Festivalul de Film de la Veneția și a câștigat 11 nominalizări la premiile Oscar, inclusiv cel mai bun film și regizor. Phoenix a câștigat Oscarul, la fel și Hildur Guðnadóttir pentru scorul original.

Warner Bros. va lansa „Joker: Folie à Deux” în cinematografe pe 4 octombrie 2024.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Administrație

Primăria Călărași continuă tratamentele de combatere a țânțarilor

Primăria Municipiului Călărași anunţă că în perioada 11 - 13 august, va efectua, pe domeniul public al municipiului Călărași, tratamente terestre de combatere țânțari adulți. Tratamentele se vor efectua in intervalul orar 22:00 - 02:00, în funcție de condițiile atmosferice fiind posibila prelungirea perioadei (fapt ce va fi comunicat ulterior). Substanțele active folosite sunt: Cipermetrin, Tetrametrin, Piperonil Butoxide, Deltametrin, Praletrin. Precizăm că tratamentele se vor desfășura în condiții corespunzătoare, pe […]

today5 august 2022

0%