Life

Lady Gaga împlinește 36 de ani. Care au fost cele mai marcante ținute ale vedetei, de-a lungul timpului

today28 martie 2022

Fundal

Lady Gaga împlinește astăzi 36 de ani. Cântăreața și compozitoarea a învățat să cânte la pian la vârsta de patru ani și la 17 ani s-a înscris la o școală de muzică din New York. Gaga sau Mother Monster, așa cum o numesc fanii, a câștigat un premiu Oscar pe lângă alte 11 premii Grammy. În 2012, ea a început „Born This Way Foundation”, care lucrează cu tineri pentru a construi comunități mai prietenoase și pentru a îmbunătăți resursele de sănătate mintală.

Cunoscută pentru că a produs unele dintre cele mai bine vândute single-uri muzicale și care au depășit recordurile, versurile lui Gaga sunt declarate de Billboard drept atemporale, emoționale, serioase și serioase.

Pe lângă muzica ei, ea a devenit pionierul incontestabil în lumea modei cu stilul ei excentric. „Mă îmbrac așa tot timpul pentru că îmi inspiră viața, întreaga mea viață este artă și întreaga mea viață este performanță”, a spus ea într-un interviu.

Videoclipurile muzicale și moda lui Gaga, nu reușesc să te ia prin surprindere, de la bule la sânge, te poți aștepta ca ea să iasă în orice. Astăzi, de ziua ei, vă aducem câteva dintre cele mai de neuitat aparițiile ei scandaloase:

Rochia „Carne”

Chiar și după ce lumea a asistat la ieșirile publice ale lui Gaga în lucruri extrem de ciudate, acest lucru va rămâne în memorie pentru multe generații viitoare. La MTV Video Music Awards din 2010, Lady Gaga a venit îmbrăcată cu carne de vită crudă.

Un arici de mare

Starul Born This Way a făcut o altă apariție uluitoare în 2014 la Clubul „VIP ROOM”. Gaga a întors capetele la Paris când a venit ca un arici de mare îmbrăcat cu niște țepoase gonflabile.

Întâlnire cu o broască

Gaga a luat lumea prin surprindere, deoarece de data aceasta obsesia ei de moda a fost un amfibian! Pentru o emisiune TV, ea a venit în această creație Jean-Charles de Castelbajac. Ea a venit din cap până în picioare în acest film acoperit cu Muppet, ca un omagiu adus celebrei broaște, Kermit.

Invadator spațial

În 2010, Gaga a participat la cea de-a 52-a ediție a Premiilor Grammy într-un ansamblu uimitor. Cu trepte galbene strălucitoare și tocuri înalte de prisos, Gaga a venit într-un mod absolut extraterestră la eveniment.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Motivul pentru care Will Smith l-a lovit pe Chris Rock pe scena de la premiile Oscar

Premiile Oscar au avut un moment cu adevărat surprinzător pe scenă, când Will Smith l-a lovit pe Chris Rock după ce a făcut o glumă despre Jada Pinkett Smith, spunând că arată ca „G.I. Jane 2” din cauza capului ei ras. Pinkett Smith a vorbit deschis despre alopecie, o afecțiune a căderii părului. După ce gluma făcută, Smith a urcat pe scenă și l-a lovit literalmente pe Rock înainte de […]

today28 martie 2022

0%