Life

Lady Gaga nu va cânta la premiile Oscar

today9 martie 2023

Fundal

Este oficial: Lady Gaga nu va cânta „Hold My Hand” la premiile Oscar anul acesta. Producătorul executiv Glenn Weiss a confirmat vestea că Gaga, care a obținut a patra nominalizare în carieră pentru piesa „Top Gun: Maverick”, „Hold My Hand”, nu va cânta la Oscar.

I-am invitat pe toți cei cinci nominalizați. Avem o relație grozavă cu Lady Gaga și tabăra ei. Ea este în mijlocul filmării unui film chiar acum. Aici, onorăm industria cinematografică și ceea ce este nevoie pentru a face un film… Nu se simțea pregătită pentru a obține o performanță de calibru cu care ne-a obișnuit. Deci, ea nu va fi prezentă în spectacol”, a spus Weiss.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Actual

Pe data de 14 martie, la Sala Barbu Știrbei se va juca piesa de teatru „O farsa de doi lei (si zece bani)”

Pe data de 14 martie, la ora 18.00, la Sala Barbu Știrbei se va juca piesa de teatru „O farsa de doi lei (si zece bani)”. Comedia reunește mai mulți actori cunoscuți Dragoș Huluba, Cătălina Grama Jojo, Andrei Mateiu, Paula Chirilă, Paul Ipate și Maria Obretin. Spectacolul este regizat de Răzvan Oprea. Trei cupluri, o casă de vacanță închiriată și tradiția unor vacanțe împreună și pline de istorii simpatice înseamnă […]

today9 martie 2023

0%