Life

Lady Gaga și-a făcut apariția la Choice Awards 2022 într-o rochie extrem de decoltată

today14 martie 2022

Fundal

Lady Gaga, nominalizată pentru cea mai bună actriță la Choice Awards 2022, și-a etalat decolteul într-o rochie aurie foarte îndrăzneață, în timp ce a schimbat rapid rochia de la BAFTA pentru a conduce vedete pe covorul roșu din Londra.

Artista și-a adus farmecul și un ansamblu destul de îndrăzneț, în timp ce și-a făcut o intrare uimitoare la cea de-a 27-a ediție anuală a premiilor Critics Choice la The Savoy Hotel, duminică seara.

Cântăreața, în vârstă de 35 de ani, care a fost nominalizată la categoria Cea mai bună actriță pentru interpretarea ei a Patriziei Reggiani în House Of Gucci, a fost subiectul de discuție al întreg orașului, în timp ce a făcut o schimbare rapidă din rochia ei de catifea BAFTA pentru a traversa capitala pentru ceremonie.

Conducând vedetele pe covorul roșu, Gaga a făcut toate opririle în timp ce a mers fără sutien într-o rochie decupată aurie.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Neobișnuit

Știai că aceste animale cântă cu adevărat?

Aceste creaturi aduc muzica în regnul animal. Ce înseamnă cântatul în lumea animalelor, te întrebi? Ei bine, conform cercetărilor, un cântec constă din „modulații muzicale ale vocii”. Ca atare, conform acestei definiții bine respectate, multe animale își folosesc vocile și pentru a cânta. Scopul principal al sunetelor muzicale ale animalelor este de a comunica, fie în încercarea de a găsi un partener sau de a alerta semenii cu privire la […]

today14 martie 2022

0%