Actual

Lansare de carte la Biblioteca Județeană Călărași

today28 septembrie 2023

Fundal

Biblioteca Județeană Călărași organizează un eveniment cultural inedit în spațiul călărășean, prilejuit de întâlnirea cu profesorul Constantin Mitră, istoric și filosof recunoscut ale cărui idei au fost apreciate de filosofi precum Constantin Noica și de membri ai Academiei Române cum ar fi Mircea Flonta, Alexandru Surdu sau Teodor Dima.

Constantin Mitră a publicat volumele ”Gândirea filosofică între originar și temei”, ”Omul jignit- în ce se ține lumea când temeiurile cad , iar originarul e de negăsit”, ”Cartea întâietății, pentru câțiva adolescenți inteligenți”, iar acum își lansează ultim sa carte ”Lutul uman – între peștera lui Platon și grota digitală sau De partea îmbunării”. Evenimentul se va desfășura în Sala Perspective a Bibliotecii Județene ”Alexandru Odobescu ” Călărași, începând cu ora 12.30, în data de 29 septembrie 2023.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Ce semne zodiacale se îmbracă cel mai prost

Semnele zodiacale au gusturi și stiluri diferite când vine vorba de modă. Deși unele nu sunt la fel de la modă ca altele, fiecare are propriul mod de a se exprima prin haine. Săgetător Cel mai prost îmbrăcat semn zodiacal este Săgetătorul. Săgetătorii sunt cunoscuți pentru atitudinea lor lipsită de griji și acest lucru se traduce adesea și în stilul lor. Sunt rareori văzuți urmând tendințele modei, în schimb preferă […]

today28 septembrie 2023

0%