Actual

Lansare de carte la Biblioteca Județeană

today9 iunie 2023

Fundal

Biblioteca Județeană ”Alexandru Odobescu” din Călărași organizează un eveniment cultural, cu sprijinul Consiliului Județean Călărași, prilejuit de apariția volumului autobiografic ”DRUMURILE UNUI ORFAN” al autorului local Victor V. Cutuș-Mureșan, personalitate marcantă a învățământului călărășean, profesor de limba și literatura română, pentru o îndelungată perioadă, la Colegiul Național ”Barbu Știrbei”, fost inspector școlar, Cetățean de Onoare al municipiului Călărași și autor a peste 20 de opere și nenumărate articole și studii de publicistică, regăsite în fondul de carte al Bibliotecii Județene Călărași.

Începând cu ora 15.30, în data de 15 iunie, în Sala Perspective a Bibliotecii Județene ”Alexandru Odobescu ”, Călărași, va fi prezent autorul volumului, care îi va încânta pe cei prezenți cu ultimul său produs editorial despre drumul și parcursul excepțional al celui care avea să-și pună amprenta definitiv în viața culturală a comunității de pe malul Borcei.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

Ce se întâmplă cu tenul tău dacă adormi fără să te demachiezi

Când tenul începe să aibă probleme ar trebui să vedem aceste efecte ca semnale pe care pielea le dă ca urmare a greşelilor de îngrijire pe care le facem. Unele dintre greșelile frecvente ar putea fi folosirea produselor nepotrivite pentru tine ori folosirea celor expirate, dar şi lipsa demachierii de seară se numără printre acestea, potrivit clickpentrufemei.ro. Vezi ce efecte negative are somnul fără demachiere şi ce tip de ten […]

today9 iunie 2023

0%