Life

Lansare de carte la Biblioteca Județeană ”Alexandru Odobescu”

today15 iulie 2022

Fundal

Biblioteca Județeană ”Alexandru Odobescu” din Călărași organizează un eveniment cultural, cu sprijinul Consiliului Județean Călărași, prilejuit de apariția romanului de dragoste UMBRA TRECUTULUI, al tinerei autoare călărășene IULIANA ȘANDRU.

După debutul din acest an, cu volumul de poezii ”Rătăciri”, tânăra pasionată de artele frumoase – pian, desen, poezie, teatru va vorbi despre volumul recent ieșit din lumina tiparului. ”De fiecare dată când scriu, îmi dau voie să fiu plină de emoție și de viață, iar cu fiecare personaj pe care îl creez, îmi dau voie să trăiesc, să simt și să iubesc” a declarat tânăra scriitoare. Evenimentul de lansare va avea loc în data de 18 iulie, începând cu ora 14.00, în Sala Perspective a Bibliotecii.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Beyoncé s-a alăturat aplicației TikTok. A strâns 3 milioane de urmăritori într-o singură zi

Queen Bey este acum pe TikTok. Superstarul pop Beyoncé s-a alăturat aplicației video de scurtă durată, iar întregul ei catalog este acum disponibil utilizatorilor TikTok pentru a-l folosi ca sunete de suport pentru creațiile lor. Cântecele includ noul ei single, „Break My Soul” și hituri precum „Halo” și „Single Ladies”. Beyoncé tocmai a postat primul ei TikTok, o compilație de conținut creativ generat de utilizatori, inspirat de muzica și personajul […]

today15 iulie 2022

0%