Actual

Lansare de carte la Biblioteca Județeană Călărași – „Forţa femeilor în sport”

today13 octombrie 2023

Fundal

Volumul „Forţa femeilor în sport”, care reuneşte memoriile a peste 80 de foste şi actuale sportive, dar şi antrenoare şi jurnaliste, va fi lansat joi, 19 octombrie, începând cu ora 13.00, la Biblioteca Județeană Călărași.

„Această carte nu face altceva decât să construiască podul de legătură între bornele de reper, experienţa sinceră, vie, dinamică şi performantă şi generaţia tânără care sperăm ca la un moment dat să ne aducă aceeaşi bucurie şi mândrie. Româncele au adus mai multe medalii acestei ţări la Jocurile Olimpice decât domnii. Ne onorează şi unii şi alţii, dar numărul medaliilor de aur cucerite de ele este dublu faţă de numărul celor aduse de domni. Asta dă un semn de încredere generaţiei tinere că trebuie să construiască noi trepte în ceea ce înseamnă performanţa ca stil de viaţă în România”, a explicat Andreea Paul, coordonatoarea volumului.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Will și Jada au divorțat acum 7 ani. Adevărul a ieșit la iveală

Căsătoria lui Jada Pinkett Smith cu actorul și producătorul Will Smith a fost subiectul a tot felul de zvonuri și judecăți de ani de zile. Dar, în timp ce se credea că perechea este încă căsătorită, Pinkett Smith tocmai a dezvăluit că ea și Will au trăit „vieți separate” de mulți ani. Într-un interviu cu People înainte de lansarea memoriilor sale Worthy, ea dezvăluie că au fost de fapt despărțiți […]

today13 octombrie 2023

0%