Actual

Lansare de carte la Biblioteca Județeană Călărași

today12 septembrie 2022

Fundal

Biblioteca Județeană ”Alexandru Odobescu” din Călărași organizează un eveniment cultural cu sprijinul Consiliului Județean Călărași, prilejuit de apariția volumului ”CURAJUL DE A TRĂI”, al autorului Dan Bițuică, călărășean de 20 de ani prin adopție, autor al altor patru volume care au văzut lumina tiparului în ultimii doi ani: Cântecul lacului – 2020, În zori, să mă ierți! – 2021, Grilajul din fereastră și O vară cât o viață – 2022.

Îmi place să scriu și să cred că am povești frumoase, care pot ajunge la inimile cititorilor”, a declarat autorul Dan Bițuică. Începând cu ora 16.00, în data de 15 septembrie 2022, în Sala Perspective a Bibliotecii Județene ”Alexandru Odobescu” Călărași, va fi prezent autorul volumelor.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Administrație

Primăria Fundeni din judeţul Călăraşi lucrează, în prezent, la multe proiecte

Primăria Fundeni din judeţul Călăraşi lucrează, în prezent, la multe proiecte. Unul dintre acestea se referă la construirea unei noi grădiniţe. Lucrările viitoarei unităţi de învăţământ sunt avansate. Cu toate că termenul de finalizare a investiţiei este luna martie a anului 2023, constructorul a dat asigurări că va preda mai devreme, potrivit canalsud.ro. “Sunt multe proiecte la care primăria lucrează, unul dintre ele este și cel de construcție a noii […]

today12 septembrie 2022

0%