Life

Latin Grammys plănuiește să mute ceremonia din 2023 în Spania

today23 februarie 2023

Fundal

Academia Latină de Înregistrări și regiunea Andaluziei au anunțat un nou „acord de sponsorizare pe trei ani” care va duce probabil ca Grammy Latino din 2023 să se mute în Spania în noiembrie, potrivit unor surse.

În timpul unei conferințe de presă de miercuri între consiliul de administrație al Andaluziei și Academia Latină de Arte și Științe ale Înregistrării, președintele consiliului de administrație al Andaluziei, Juanma Moreno, a declarat că parteneriatul include planurile de a găzdui premiile Latin Grammy și „două concerte majore găzduite de Academie în 2023 și încă un alt concert major în 2024 și în 2025.”

Ne luăm în considerare Sevilla să sărbătorim cea de-a 24-a ediție anuală a premiilor Latin Grammy în luna noiembrie, dar încă lucrăm la logistică cu partenerii noștri TelevisaUnivision. Vom împărtăși detalii suplimentare despre data și locația următoarelor premii Latin Grammy în curând”, a declarat Academia Latină Manuel Abud într-un comunicat.

Aceasta ar fi pentru prima dată în istoria de 23 de ani a premiilor Latin Grammy când ceremonia va avea loc în afara Statelor Unite. Mulți consideră că spectacolul este similar premiilor Grammy americane, deși spectacolul în limba spaniolă este cunoscut pentru acoperirea sa internațională – sprijinind artiștii ibero-americani și/sau cei care înregistrează în spaniolă sau portugheză. Cu toate acestea, mutarea în Spania este destul de neașteptată, având în vedere câți dintre nominalizații emisiunii provin din America.

 

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Administrație

Modernizarea reală a municipiului Călăraşi prinde contur

Modernizarea reală a municipiului Călăraşi prinde contur. Pe lângă proiectele cu finanţare europeană, accesate în exerciţiul financiar 2014-2020, Primăria Municipiului Călăraşi are în portofoiliu nu mai puţin de 19 proiecte, în cadrul PNRR, cu o valoare totală de circa 200 de milioane de lei, adică 40 de milioane de euro. Din cele 19 proiecte, 10 se află deja în implementare, pentru 4 s-au semnat contractele de finanţare iar pentru alte […]

today23 februarie 2023

0%