Life

Leonardo DiCaprio și Gigi Hadid trec la nivelul următor

today14 septembrie 2022

Fundal

Noul cuplu șoc Gigi Hadid și Leonardo DiCaprio au trecut într-o fază mai intimă a relației, scriee Page Six, dar surse apropiate perechii spun că „o iau încet”.

Sursele spun de luni de zile că modelul, în vârstă de 27 de ani și actorul în vârstă de 47 de ani, s-au apropiat în timp ce stăteau în același grup de prieteni. Dar acum auzim că au început să iasă singuri la întâlniri.

O persoană din interior ne spune că „în mare parte petrec cu grupuri”, adăugând „și solo de câteva ori”. „DiCaprio nu este cineva care intra și iese din relații”, explică sursa, „El nu se avântă în relație. Ei o iau încet.”

Cei doi au fost văzuți împreună sâmbătă seara la o petrecere exclusivă organizată de prietenul starului „Don’t Look Up”, Richie Akiva și Darren Dzienciol, la o mansardă din Soho.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Administrație

Consiliul Local al municipiului Călăraşi se convoacă în şedinţă extraordinară

Consiliul Local al municipiului Călăraşi se convoacă în şedinţă extraordinară, joi, 15.09.2022, ora 12:00, care se va desfăşura în sala de şedinţe a Consiliului Local Călăraşi și prin mijloace electronice, respectiv aplicaţia WhatsApp/SMS cu următoarea ordine de zi: 📍 Proiect de hotărâre privind predarea către Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei prin Compania Naţională de Investiţii ,,C.N.I.” S.A., a amplasamentului şi asigurarea condiţiilor în vederea executării obiectivului de investiţii Proiect […]

today14 septembrie 2022

0%