Life

Lil Nas X a trimis pizza unor persoane care au protestat împotriva artistului

today20 septembrie 2022

Fundal

Lil Nas X este un maestru al atragerii atenției, de la look-urile sale uimitoare pe covorul roșu până la videoclipul său ciudat pentru „Montero (Call Me by Your Name)”, care a stârnit indignarea presei conservatoare. Poate că nu este o surpriză, așadar, că un grup religios a apărut în fața concertului său din Boston, Mass., duminică seară, pentru a protesta împotriva artistului provocator.

Lil Nas, un expert în liniștirea celor care îl critică, a decis să valorifice momentul cu un gest amabil. Distribuind un videoclip al protestatarilor pe Twitter, artistul a scris: „Tocmai i-am spus echipei mele să le trimită pizza!”

Câteva ore mai târziu, rapperul a postat un alt videoclip cu echipa sa livrând pizza gratuită grupului, care a refuzat oferta. La jumătatea clipului editat, camera încetinește și se fixează pe unul dintre protestatari care poartă o cămașă pe care scrie „Renașterea ministerelor iertare lui Hristos”.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Administrație

Lucrările de construcție a pieței vor fi reluate

Primarul municipiului Călărași Marius Dulce anunță că lucrările Pieței Centrale vor fi reluate curând. „La începutul săptămânii, am semnat contractul privind Actualizarea PT “Lucrări de amenajare Piața Unirii (Piața Centrală), etapă necesară în cadrul procesului de finalizare a lucrărilor de execuţie a obiectivului mai sus-menţionat. Termenul de predare a proiectului tehnic este de 40 de zile din momentul semnării contractului. Odată elaborat acest document vom iniţia procedura de achiziţie a […]

today20 septembrie 2022

0%