Life

Lil Nas X dezvăluie datele primului său turneu, „Long Live Montero”

today27 aprilie 2022

Fundal

Lil Nas X, câștigătorul unui Grammy, a cântat pe unele dintre cele mai mari scene din televiziune, dar incredibil sau nu… nu a făcut niciodată turnee, dar toate acestea se vor schimba în această toamnă.

Turneul acestuia începe marți, 6 septembrie, la The Fillmore din Detroit și va face opriri la Chicago, Nashville, Los Angeles și multe altele înainte de a se încheia în San Francisco, CA, la Bill Graham Civic Auditorium, duminică, 23 octombrie. Etapa europeană începe marți, 8 noiembrie la Amsterdam și se încheie joi, 17 noiembrie la Barcelona, ​​Spania.

Turneul Lil Nas X Long Live Montero va fi primul care lansează o pre-vânzare exclusivă a biletelor cu aplicația Cash, începând de astăzi, 27 aprilie până joi, 28 aprilie, la ora 22:00.

Biletele pentru datele din America de Nord vor fi puse în vânzare pentru publicul larg începând de vineri, 29 aprilie, toate datele europene vor fi puse în vânzare pentru public începând de vineri, 6 mai.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Christina Aguilera și Ricky Martin vor cânta la gala AmfAR de la Cannes

Christina Aguilera, Ricky Martin și Charli XCX vor cânta la evenimentul amfAR de anul acesta la Festivalul de Film de la Cannes. Robert De Niro va fi, de asemenea, onorat la cel de-al 28-lea eveniment anual. AmfAR, Fundația pentru Cercetarea SIDA, găzduiește în fiecare an prezentarea de modă la Festivalul de Film de la Cannes. Spectacolul de anul acesta va fi susținut de Carine Roitfeld, un editor francez de modă […]

today26 aprilie 2022

0%