Life

Lindsay Lohan este însărcinată pentru prima dată

today15 martie 2023

Fundal

Lindsay Lohan va fi mamă. Actrița a anunțat că ea și soțul ei, Bader Shammas, așteaptă primul lor copil împreună, postând pe Instagram o fotografie cu o salopetă pentru bebeluși pe care scrie „În curând…” Ea a adăugat: „Suntem binecuvântați și încântați!” Ea a redistribuit aceeași imagine pe Instagram Stories, etichetându-și soțul. Starul Mean Girls a confirmat, de asemenea, vestea fericită pentru TMZ, spunând pentru presa: „Suntem foarte încântați să sosească noul nostru membru al familiei și așteptăm cu nerăbdare acest următor capitol al vieții noastre!”

Lohan și Shammas s-au căsătorit în secret în iulie anul trecut. Actrița a stârnit speculații că s-a căsătorit după ce a postat pe Instagram un selfie cu cei doi împreună pe care l-a prezentat soțul ei. „Sunt cea mai norocoasă femeie din lume. M-ai găsit și ai știut că vreau să găsesc fericirea și harul, toate în același timp”, a scris ea. „Sunt uluită că ești soțul meu. Viața mea și totul. ❤️fiecare femeie ar trebui să se simtă așa în fiecare zi 🙏💖”

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Administrație

Președintele CJ, Vasile Iliuță, a participat la sedința ADR Sud Muntenia, desfășurată la Călărași

Președintele Consiliului Județean, Vasile Iliuță a participat la Reuniunea extraordinară a Comitetului de Monitorizare a Programului Regional Sud-Muntenia 2021-2027 În cadrul ședinței a fost prezentată și aprobată minuta primei reuniuni a Comitetului de Monitorizare din data de 19 decembrie 2022, Metodologia de selectare a criteriilor de eligibilitate și selecție a proiectelor finanțate prin Programul Regional Sud-Muntenia 2021-2027 și Strategia de Asistență Tehnică. Au fost prezentate criteriile de eligibilitate și selecție […]

today15 martie 2023

0%