Life

Lindsay Lohan s-a căsătorit cu Bader Shammas

today5 iulie 2022

Fundal

Potrivit unui raport din PageSix sâmbătă, cuplul s-a căsătorit într-o ceremonie intimă cu doar câteva ore înainte ca starul Mean Girls să împlinească 36 de ani. Ziarul a confirmat împreună cu un reprezentant că „Lindsay Lohan este căsătorită”.

Lohan a încărcat pe rețelele de socializare o imagine cu ea și iubitul ei. Într-o postare, ea a scris „Sunt cea mai norocoasă femeie din lume. M-ai găsit și ai știut că vreau să găsesc fericirea și harul, toate în același timp. Sunt uluită că ești soțul meu. Viața mea și totul meu.”

Ea a adăugat „orice femeie ar trebui să se simtă așa în fiecare zi”.

Lindsay și-a arătat pentru prima dată inelul de logodnă la sfârșitul lunii noiembrie a anului trecut. La acea vreme, ea s-a referit la Shamas „Iubirea mea. Viața mea. Familia mea. Viitorul meu.” Actrița l-a cunoscut în Dubai pe finanțatorul născut în Kuweit. Tânărul în vârstă de 35 de ani și-a urmat studiile la Universitatea din Tampa și la Universitatea din Florida de Sud.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Administrație

Punct de prim ajutor pe perioada caniculei, în Piața Big

Primăria Municipiului Călăraşi pune la dispoziţia cetăţenilor un punct de prim ajutor caniculă, amplasat în incinta Pieţei Big, dotat cu aparat de aer condiţionat, dozator de apă plată cu pahare de unică folosință, masă, scaune. Punctul de prim ajutor caniculă este deservit de asistenţi medicali comunitari în intervalul orar 10.00 – 17.00. De asemenea se pun la dispoziția cetățenilor și spațiile climatizate ale sediilor Primăriei din strada București nr.140 A, […]

today4 iulie 2022

0%