Life

Lisa Marie Presley a murit la 54 de ani

today13 ianuarie 2023

Fundal

Lisa Marie Presley, singurul copil al lui Elvis Presley a cărui viață tumultoasă a inclus și o carieră muzicală, a murit joi într-un spital din Los Angeles, a confirmat reprezentantul ei pentru Variety. Ea avea 54 de ani.

Priscilla Presley și familia Presley sunt șocați și devastați de moartea tragică a iubitei lor Lisa Marie”, se arată într-un comunicat al familiei. „Sunt profund recunoscători pentru sprijinul, dragostea și rugăciunile tuturor și cer intimitate în această perioadă foarte dificilă.”

Presley a fost spitalizată joi dimineață după ce a suferit un stop cardiac la domiciliul ei din Calabasas, California, la doar două zile după ce a participat la Globurile de Aur împreună cu mama ei, Priscilla Presley. Ea a fost transportată de urgență la spital după ce paramedicii au efectuat RCP. Fostul ei soț, Danny Keough, locuia cu Presley și i-a administrat CPR înainte de sosirea paramedicilor, potrivit TMZ.

Lisa Marie și Priscilla Presley au fost la Globurile de Aur pe 10 ianuarie pentru a-l vedea pe Austin Butler câștigând Globul de Aur pentru rolul principal din „Elvis” ca cel mai bun actor principal într-o dramă. De asemenea, au participat duminică la o petrecere pre-Globe pentru „Elvis”, unde familia a onorat ceea ce ar fi fost împlinirea a 88 de ani a Regelui Rock’n Roll. „Sunt atât de copleșită de acest film și de efectul pe care l-a avut și de ceea ce a făcut Austin. Sunt atât de mândru. Știu că și tatăl meu ar fi foarte mândru”, a spus Lisa Marie la eveniment.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

Cât au investit celebritățile în proprietăți, anul trecut

În 2022, celebritățile au investit chiar mai mulți bani în imobiliare decât au făcut-o în 2021. O cântăreață legendară și-a asigurat o casă de vacanță elvețiană, unele vedete și-au pus rădăcini în Los Angeles, iar alte vedete au cumpărat loturi de teren de lux pentru un profit frumos. Mai jos, reflectăm asupra celor mai scumpe tranzacții ale celebrităților din 2022. Larry Ellison, 173 de milioane de dolari Pe primul loc se […]

today12 ianuarie 2023

0%