Life

Lizzo este cel mai bun artist muzical al TikTok în anul 2022

today7 decembrie 2022

Fundal

Lizzo a fost regina TikTok-ului anul acesta, deoarece milioane de utilizatori au învățat coregrafia pentru „About Damn Time” și au dansat pe celelalte melodii și videoclipuri ale ei. Utilizatorii TikTok au impus, de asemenea, „Jiggle Jiggle” și „Este porumb!” la cele mai importante tendințe virale din aplicație în S.U.A.

Lizzo, care are 26 de milioane de urmăritori TikTok, a fost artistul muzical numărul 1 pe TikTok în acest an, pe baza totalului de vizionări ale videoclipurilor. „About Damn Time” a fost cântecul de top al aplicației pe locul 4, iar videoclipul TikTok al lui Lizzo, în care ea dansează, s-a clasat pe locul șapte în clasamentul videoclipurilor în tendințe, potrivit companiei.

Cântecul numărul 1 în tendințe în SUA a fost „Sunroof” de Nicky Youre și Dazy, utilizatorii TikTok realizând aproximativ 8,9 milioane de videoclipuri cu piesa. „Running Up That Hill (A Deal with God)”, melodia din 1985 a lui Kate Bush, care a revenit în topuri după ce a jucat un rol cheie în „Stranger Things 4”, a fost pe locul 10.

Jiggle Jiggle”, rap-ul creat în urmă cu mai bine de două decenii de realizatorul de documentar Louis Theroux, a căpătat o nouă viață după ce a fost remixat de duo-ul de DJ Duke & Jones și a devenit un dans popular pe TikTok creat de studenții englezi Jess Qualter și Brooke Blewitt. Starurile din „Riverdale” Camila Mendes (Veronica Lodge), Lili Reinhart (Betty Cooper) și Madelaine Petsch (Cheryl Blossom) s-au bucurat de nebunia pe contul lor comun de TikTok @blondebrunetteredhead, unde interpretarea lor neîntreruptă a „Jiggle Jiggle” a fost pe locul 4.

În plus, Drew Barrymore și Lupita Nyong’o s-au numărat printre primii 10 creatori „revoluționari” din S.U.A. pe TikTok, înregistrându-se printre creatorii cu cea mai mare creștere pe platformă în acest an.

Top Artiști TikTok 2022, S.U.A.

@lizzo

@bellapoarch

@badbunny

@charlieputh

@dojacat

@Selena Gomez

@nessaabarrett

@yunggravy

@billieeilish

@meghantrainor

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Administrație

Consiliul Judeţean Călăraşi se convoacă în ședință ordinară

Se convoacă Consiliul Judeţean Călăraşi în şedinţă ordinară, la data de 07 decembrie 2022, ora 1100, în sala de şedinţe ”Mihai Arbagic” din municipiul Călărași, str. 1 Decembrie 1918, nr. 1, cu următorul proiect al ordinii de zi: 1.Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului propriu al Județului Călărași pe anul 2022, nr.19001 din 06.12.2022, însoțit de Referatul de aprobare al Președintelui CJC, nr. 19002 din 06.12.2022, Raportul Direcției Economice nr. […]

today7 decembrie 2022

0%