Administrație

Locuitorii comunei Chirnogi se pot bucura de construirea unei troițe dar și de modernizarea unei fântâni abandonate

today7 iunie 2023

Fundal

Locuitorii comunei Chirnogi se pot bucura de construirea unei troițe dar și de modernizarea unei fântâni abandonate. Primarul Ștefan Ion a precizat faptul că scopul acestor două “monumente” este acela de a înfrumuseța localitatea în care aceștia locuiesc dar și faptul că aceste două puncte de interes să dăinuie peste ani.

Vreau să vă informez că am reușit prin eforturi proprii cu ajutorul celor care lucrează în cadrul primăriei noastre să modernizăm în localitatea noastră o fântână abandonată, care are o adâncime de 10-15 metri, am reușit printr-o muncă continuă să o punem în funcțiune în totalitate. Am reușit să o aducem la cotele la care au construit-o străbunii noștri. Această fântână este situată la intersecția Romanilor cu strada Pietruită. Eu mi-am propus ca această fântână să dăinuie peste timp să rămână urmașilor noștri.

Vreau să vă aduc la cunoștință și despre o inițiativă proprie că la intersecția străzii Mocăniei cu Zambilei, construim o troiță, una mai specială. Am reușit din donații și sponsorizări să construim această troiță care va face cinste localității noastre. Ne propunem ca în viitor aceste două lucruri să fie sfințite, sa aibă loc o slujbă de pomenire și la care să invităm locuitorii să se bucure de aceste două monumente care vor dăinui peste ani. Vă voi ține la curent în viitor și despre alte lucruri care pe noi toți ne preocupă și care sper ca și pe locuitori să îi bucure. Avem proiecte aprobate de dezvoltare a infrastructurii, a drumului, canalizare și de piste de biciclete”, este mesajul transmis de Ștefan Ion, edilul comunei Chirnogi.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Reese Witherspoon, cea mai bogată actriță din lume

Reese Witherspoon a fost desemnată de Forbes cea mai bogată actriță din lume. Joi, 1 iunie, publicația și-a lansat lista din 2023 cu „Cele mai bogate femei din America”, actrița și producătoarea ocupând locul 59. În timp ce valoarea netă uluitoare a vedetei Legally Blonde de 440 de milioane de dolari (351,3 milioane de lire sterline) a ajuns doar în jumătatea inferioară a listei de 100 de persoane, actrița a […]

today2 iunie 2023

0%