Administrație

Locul de joacă de pe strada Bărăganului a fost vandalizat. Primarul Marius Dulce ia măsuri

today6 iulie 2023

Fundal

S-a lucrat în ultimele zile la amenajarea spațiului de joacă Micro 6, situat pe B-dul Republicii. Pe o suprafață de 650 mp ce va fi prevăzută integral cu tartan s-au montat 8 echipamente de joacă moderne ce vor putea fi folosite de cei mici, a anunțat primarul Marius Dulce. Este al 3-lea construit în ultima vreme după cele din Cartierul 2 Moldoveni (Speranței) și strada Bărăganului (aferent blocurilor L42 – L45).

„Însă, pentru a ne bucura de el dar și de alte locuri de joacă amenajate trebuie să avem și grijă de ele. Din păcate sunt și persoane rău intenționate, puse pe distrugere, așa cum am observat în locul de joacă de pe strada Bărăganului unde o parte din echipamente au început să fie vandalizate, deși nu a fost încă recepționat.”, a punctat edilul municipiului.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Taylor Swift ar putea încasa 1,4 miliarde de dolari din Turneul Eras

Pe măsură ce turneul trece din America și merge în Europa în 2024, Eras va deveni cu siguranță primul turneu din istoria afacerii care va încasa un miliard de dolari. Totuși, nu se va opri aici. Pollstar estimează că suma brută finală se va ridica la aproximativ 1,4 miliarde de dolari. Publicația comercială de muzică live spune că de obicei face estimări apropiate de adevăr privind încasările actuale și viitoare, […]

today5 iulie 2023

0%