Neobișnuit

Locul de muncă perfect există! Stai pe șezlong și primești 15.000 de lire sterline

today28 iulie 2022

Fundal

Pare ireal, însă locul de muncă perfect există! Cei care nu mai vor să petreacă opt ore la birou, într-un spațiu închis, pot profita de șansa de a experimenta un job inedit. Candidatul care va obține acest loc de muncă trebuie doar să se întindă pe un șezlog, să se dea pe corp cu loțiune cu protecție solară și să se bucure de soare. La finalul colaborării, el va primi suma de 15.000 de lire sterline, echivalentul a aproximativ 18.000 de euro.

O companie hotelieră își dorește să angajeze o persoană, dispusă să călătorească în mai multe țări, care să testeze cele mai bune experiențe de vacanță, doar stând pe un șezlong. „Uită de mersul la birou și obține vara aceasta locul de muncă de vis!‟, este îndemnul companiei.

Ce criterii simple trebuie să întrunească aplicanții!

Dacă îți surâde ideea, află că doritorii trebuie doar să se înscrie pe site-ul companiei https://uk.hotels.com/lp/b/sunlounger și să ofere trei motive pentru care consideră că merită să câștige acest post. „Cu toții ne dorim să găsim locul perfect de vacanță, iar plaja este un loc minunat în care poți să scapi de grijile zilnice și să te relaxezi. Cine nu și-ar dori slujba de «bronzator» profesionist?‟, spune Emma Tagg, purtătorul de cuvânt al companiei, potrivit site-ului „Mirror‟.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

J Balvin va urca pe scena Untold, în ultima zi a festivalului

J Balvin, regele reggaetonului, câștigător a trei premii Grammy și unul dintre cei mai ascultați artiști de pe planetă, va susține un concert pe scena principală UNTOLD în ultima zi a festivalului, potrivit iconcert.ro. Cea dea șaptea ediție a festivalul UNTOLD va avea loc în perioada 4-7 august 2022 la Cluj-Napoca. J Balvin este omul din spatele celui mai urmărit videoclip al unui artist latino din toate timpurile pe platforma […]

today28 iulie 2022

0%