Life

Locuri interzise în lume, unde vizitatorii nu pot ajunge

today28 noiembrie 2022

Fundal

Odată cu dezvoltarea tehnologiei, citim despre diferite locuri pe care am vrea să le vizităm, însă unele rămân în continuare neexplorate și acoperite de mistere. Cu cât știi mai puțin despre aceste destinații, cu atât îți dorești mai mult după ele. Acesta este exact sentimentul pe care îl vei avea după ce ai citit despre aceste locuri interzise.

Marele Altar Ise, Japonia

Japonia este populară la nivel global pentru cultura sa și pentru că găzduiește aproximativ 80.000 de altare. Cel mai important dintre toate este Marele Altar Ise. Este unul dintre cele mai scumpe temple din Japonia datorită măreției sale arhitecturale. Pentru a menține tradițiile care datează din secolul al VIII-lea, acest templu este reconstruit la fiecare 20 de ani. Și asta vine cu un preț de un milion de dolari. Cu excepția cazului în care sunteți membru al familiei regale, vi se interzice să intrați în sălile sfințite ale acestei reprezentări antice japoneze.

Baza Dulce, SUA

Dulce este un oraș pitoresc situat lângă granița cu Colorado în New Mexico. Cu o populație de 2.600 de americani, acest oraș deservește un laborator subteran unde au loc experimente incredibile. Se spune că Baza Dulce este un compus masiv ascuns care găzduiește tehnologii incredibil de avansate și hibrizi om-animal. Această bază are o securitate foarte strictă și este considerată unul dintre cele mai importante locuri interzise din lume și din SUA.

Insula Santinelei de Nord

Oceanul Indian găzduiește una dintre cele mai periculoase insule din lume – insula „North Sentinel”, un mic teritoriu care aparține insulelor Andaman. De ce spunem că este periculoasă? Pentru că aici locuiește un trib insular izolat, care nu acceptă vizite din partea străinilor. Oricine se apropie de această insulă poate fi atacat cu arcuri și săgeți și chiar omorât de către locuitori.

Fortul Bhangarh, din India

Situate în statul Rajasthan, din nordul Indiei, se crede că ruinele Fortului Bhangarh ar fi bântuite. Turiștii nu sunt acceptați în acest loc din cauza fenomenelor paranormale, dar și pentru că aici trăiesc mai mulți tigrii și alte animale periculoase ce îi pot ataca.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

Filme care au distrus căsătoriile de la Hollywood

Filmele necesită mult angajament din partea actorilor săi. Pot fi programe riguroase de filmare sau situații care necesită multă muncă emoțională din partea vedetelor sale. Actorii care joacă un cuplu pe ecran se pot trezi chiar și îndrăgostiți, în ciuda faptului că sunt implicați cu altcineva în spatele camerelor. Iată mai multe cazuri în care dragostea a apărut neinvitată. Titanic (1997) James Cameron, regizorul Titanic a fost căsătorit cu actrița […]

today28 noiembrie 2022

0%